مشخصات بذر فلفل دلمه قرمز پادرا اسپانیا:
- کشور تولید کننده: فلفل دلمه قرمز پادرا محصول مریدیم اسپانیا می باشد.
- نوع بذر: هیبرید F1
- بسته بندی: پاکت 1000 عددی
- وزن میوه: فلفل دلمه قرمز پادرا 250 گرم وزن دارد.
- شکل میوه: فلفل دلمه قرمز پادرا میوه ای به شکل بلوکی دارد.
- رنگ میوه: این فلفل دلمه به رنگ قرمز براق می باشد.
- قوه نامیه: 96 درصد قوه نامیه دارد.
- خلوص: 99 درصد خلوص دارد.
- مناسب کشت: فلفل پادرا مناسب کشت گلخانه ای می باشد.
- نوع بوته: این فلفل بوته ای قوی با پوشش برگی بالا دارد.
- کیفیت: این فلفل دلمه ماندگاری بالایی پس از برداشت جهت انبارداری دارد.
- مقامت به بیماری: مقاومت به بیماری ویروسی موزاییک تنباکو (TMV)، (TSWV) و (PMMV).
معرفی فلفل دلمه:
فلفل دلمهای (به انگلیسی: Bell pepper) نوعی فلفل شیرین است از خانواده سیبزمینیان که به رنگهای قرمز، زرد، سبز و نارنجی یافت میشود
از ویژگیهای آن این است که به تندی دیگر گونههای فلفل نیست
به همین دلیل در انگلستان و ایرلند «فلفل شیرین» نیز نامیده میشود. این گیاه بومی مکزیک، آمریکای مرکزی و شمال آمریکای جنوبی است. دانهٔ این گیاه در سال ۱۴۹۳ به اسپانیا حمل شد و از آنجا به سراسر اروپا، آسیا و آفریقا گسترش یافت. امروزه چین و پس از آن مکزیک و اندونزی بزرگترین تولیدکنندهٔ فلفل در جهان هستند.
این سبزی سرشار از ترکیبات آنتیاکسیدانی مثل ویتامین C و کاروتن است، طوریکه در ۱۰۰ گرم فلفل دلمهای قرمز یا سبز و فلفل معمولی خام به ترتیب ۱۴۰، ۱۲۰ و ۱۲۰ میلیگرم ویتامین C و ۳۸۴۰، ۲۶۵ و ۱۷۵ میکروگرم بتاکاروتن وجود دارد.
اثر فلفل در سرماخوردگی: وجود مقادیر فراوان ویتامین C در فلفل دلمهای باعث شده این سبزی برای درمان سرماخوردگی مفید باشد.
طوریکه مصرف مرتب این سبزی در برنامهٔ غذایی، هم شدت و هم طول دوران سرماخوردگی را کاهش میدهد. یک عدد فلفل دلمهای ۳۰۰ درصد نیاز روزانه ما به ویتامین C را تأمین میکند و میزان زیادی ویتامین A و بتاکاروتن به بدن میرساند.
برای خرید بذر فلفل دلمه قرمز 9908 سمینیس و دیگر انواع فلفل با سایت دانه تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.