- مشخصات بذر فلفل دلمه 7141:
بسته بندی: پاکت 1000 عددی
تاریخ تولید: سال 2021
کشور تولید کننده: بذر فلفل دلمه 7141 محصول شرکت سمینیس امریکا است. - نوع رقم: هیبرید F1
دوره رسیدگی: بذر فلفل دلمه 7141 از لحاظ زمان رسیدگی جزو ارقام میان رس محسوب می گردد.
تیپ محصول: تیپ میوه فلفل 7141 بلوکی (چهار لوب) می باشد.
وزن محصول: وزن فلفل دلمه 7141، 180 تا 200 گرم است.
مناسب کاشت: در فصل بهار کشت می شود و مناسب برای کشت در فضای باز می باشد.
فلفل 7141 از لحاظ طول دوره رشد جز ارقام میانرس محسوب می شود و دیررس تر از فلفل 9325 ( یکی دیگر از ارقام محبوب فلفل شرکت سمینیس ) می باشد، بوته پررشد و تقریبا ایستاده با رشد جانبی کم می باشد؛ میوه در رقم 7141 به صورت بلوکی و چهار لوب و با رنگ سبز تیره و بازارپسند می باشد؛ میوه گوشتی با دیواره ظخیم و ماندگاری مناسب بعد از برداشت می باشد.
تعداد میوه در بوته بالا، میوه سنگین و با وزن مناسب و نهایتا عملکرد در رقم 7141 بالا می باشد و این رقم قابلیت کشت در شرایط مختلف آب و هوایی و در فصول مختلف سال را دارا می باشد.
مشخصات دیگر این فلفل به شرح زیر می باشد:
رقمی هیبرید f1 است و میوه ان به رنگ سبز تیره بازارپسند میباشد.
میوه چهار لوب و بلوکی شکل دارد و وزن میوه ان بالا میباشد.
قابلیت کاشت در شرایط مختلف آب و هوای را دارد.
میوه این فلفل به رنگ سبز تیره بوده و میوه ان می تواند بعد از رنگ گیری به رنگ قرمز تبدیل گردد.
دمای بین ۱۵ الی ۳۵ درجه سانتی گراد برای رشد و نمو فلفل دلمه رنگی گلخانه ای مناسب می باشد و در صورت افزایش دما به بالاتر از ۳۵ درجه گل ها ریزش کرده و لکه های سوخته در نوک میوه مشاهده می شود.
کاهش دما به زیر ۱۵ درجه باعث ریزش غنچه و برگ های فلفل دلمه شده و پوسیدگی ریشه اتفاق می افتد.
مناسب ترین دما در طول روز بین ۱۸ الی ۳۰ درجه و در شب ۱۶ الی ۱۸ درجه می باشد.
بطور کلی دمای مناسب جهت رشد رویشی ۲۱ الی ۲۳ درجه و برای رشد زایشی کمتر از ۲۱ درجه سانتی گراد می باشد.
نور در پرورش فلفل دلمه رنگی گلخانه ای بسیار مؤثر است و میزان نور تکمیلی مورد نیاز در روز به مدت ۱۶ ساعت و به میزان ۱۲۵ میکرو مول بر متر مربع بر ثانیه می باشد، که این شرایط باعث افزایش عملکرد محصول و زود رسی میوه فلفل می شود.
میزان دی اکسید کربن مورد نیاز در حدود ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ ppm می باشد.
بهترین میزان رطوبت نسبی گلخانه در حدود ۷۵ الی ۸۰ درصد است.
افزایش یا کاهش رطوبت باعت گسترش بیماری های قارچی و باکتریایی و همچنین ریزش گلها می شود. بهترین pH مورد نیاز فلفل در حدود ۷ می باشد.
تولید محصول فلفل دلمه گلخانه ای به روش نشاء کاری بالاتر از روش کشت مستقیم بذر می باشد.
بذر های جوان تازه برداشت شده فلفل تا ۶ هفته در خواب به سر می برند و پس از آن شرایط برای جوانه زنی مناسب می باشد.
صفر جوانه زنی گیاه برابر ۱۰/۹ درجه سانتی گراد بوده و جوانه زنی بذر در دمای پایین تر از ۲۵ درجه اتفاق می افتد.
بذور تازه برداشت شده به مدت ۲ تا ۳ هفته در دمای ۲۴ درجه به مدت ۲۰ روز قادر به جوانه زنی می باشند.
معرفی فلفل:
فلفل تند و فلفل شیرین یا فلفل دلمه ای، محتوی فیبر و آب هستند.
هر دو حاوی ویتامین C و مقادیر زیادی آنتی اکسیدان و ترکیبات کاروتنوئیدی هستند؛ این ترکیبات کاروتنوئیدی مواد محلول در چربی هستند که باعث ایجاد رنگ های مختلف از قرمز و نارنجی تیره تا سبز و بنفش و سیاه، می شود.
البته طعم تند برخی فلفل ها به دلیل مواد قلیایی است که در آنها وجود دارد و طعمی تند و کمی تلخ را ایجاد می کند.
البته فلفل تند، ویتامین C زیادی دارد و حتی می توان گفت غنی ترین منبع ویتامین C است اما از آنجا که در غذاهای ایرانی کمتر استفاده می شود، منبع غذایی مهمی برای تامین ویتامین C افراد محسوب نمی شود.
در کل همه فلفل ها می توانند به بالا رفتن متابولیسم بدن کمک کنند اما فلفل تند می تواند انرژی غذا را تا حد زیادی بالا برده، باعث گرمازایی در بدن شده و در نهایت منجر به کالری سوزی و کاهش وزن شود.
برای خرید بذر فلفل دلمه آنتبلوم سمینیس و دیگر انواع فلفل با سایت دانه تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.